MeyerPapegaai
Home » Over de website » Onze vernieuwde website is live!

Onze vernieuwde website is live!

Je zult het wel gemerkt hebben: de onderhoudsmodus was de laatste maanden net een knipperlicht. Testen, livegang, offline in onderhoudsmodus en de cyclus weer opnieuw. Onze papegaai Coco is ondertussen al bijna een jaartje ouder…

Vandaag is echter de dag gekomen dat je je geen zorgen meer hoeft te maken om de bereikbaarheid van meyerpapegaai.nl, this is it! 

Een hele klus, maar het is klaar

Ik heb er lang over gedaan om de site zo duidelijk mogelijk te structureren, zodat jouw navigatieproces soepeler verloopt. Nu zul je sneller datgene vinden waar je naar op zoek bent. Wil dat toch niet lukken, dan kun je altijd gebruikmaken van de zoekfunctie. Hier voer je simpelweg jouw zoekterm in (bijvoorbeeld “voeding” en krijg je alle relevante zoekresultaten gepresenteerd.

Nieuw: social media interactie

We moeten ook met de tijd mee; veel papegaaienliefhebbers zijn voornamelijk op social media actief en in contact met elkaar. Het zou jammer zijn als we elkaar zouden ontlopen. Vandaar dat MeyerPapegaai.nl vanaf vandaag ook te bereiken is via Facebook, Twitter, Pinterest en YouTube (te vinden in het hoofdmenu en onderaan de site.

Op het laatstgenoemde medium, YouTube, worden op het MeyerPapegaai kanaal van tijd tot tijd nieuwe video’s gepubliceerd van onze eigen Coco. Hierover houden we je uiteraard op de hoogte in onze blog of met de nieuwsbrief.

De eerste video is een dance video op muziek van Lenny Kravitz, in onze woonkamer op zijn javaboom.

Ons huisdier, een papegaai
Trotse “ouders” van Coco, de mooiste Meyerpapegaai van Zoeterwoude en omstreken.

Have fun & laat je informeren en inspireren

Ik zal je de verdere leestijd besparen, kijk gerust rond en voel je vrij om contact met ons op te nemen als er vragen, op- of aanmerkingen zijn. Heb je een specifieke vraag? Wie weet wijd ik er dan een artikel aan.

Wil je zelf iets vertellen of een gastblog publiceren over papegaaigerelateerde zaken? Neem dan contact op.

blank

Serg Dianov

Serg Dianov, hoofdredacteur MeyerPapegaai.nl. Een uit de hand gelopen hobby en liefde voor papegaaien is geresulteerd in deze kennisbank over kromsnavels.

Geef commentaar