Gratis artikel plaatsen
Home » Gratis artikel plaatsen – gastbloggers gezocht

Gratis artikel plaatsen – gastbloggers gezocht

Heb je interesse om samen een mooi project op te pakken? Je bent van harte welkom om jouw ideeën met ons te delen. Een gratis artikel plaatsen kan in principe altijd. Meld je aan middels het onderstaande formulier en geef jouw idee door. Het thema dient altijd wel aan te sluiten bij onze blog en geen content bevatten waar reeds over is geschreven.

Gratis artikel plaatsen

Een gratis artikel plaatsen?

Dat kan! Verspil echter niet vooraf onnodige energie en laat ons weten waar je over wilt schrijven. We hanteren een relatief strenge monitoring, wat betreft contentkwaliteit. Je artikel dient een nieuw thema te belichten, aan te sluiten bij onze site en tone of voice! Wie weet wordt jij binnenkort een gastblogger met een eigen inlog!

Gratis artikel plaatsen

Een gastblog schrijven? Denk aan onze criteria

Meld je aan en geef je wensen door. Een gastblog schrijven kan zeker. Je blog dient wel te voldoen aan specifieke criteria. Deze krijg je, na je aanmelding, van ons door en kun je direct aan de slag. Een gratis artikel plaatsen omtrent dieren, liefst vogels & idealiter papegaaien. Over de soorten papegaaien, die onze wereld rijk is, valt altijd voldoende te schrijven. Het gaat allemaal om relevantie!

Gratis blog plaatsen? Gratis backlinks verkrijgen voor jouw site!

Nee, wij gaan Google niet manipuleren. Fair game. Als je een online marketeer bent die op zoek is naar een gratis backlink voor je klant, ben je hier (in principe) aan het verkeerde adres. Onze blog staat in dienst van de lezer, het is geen “SEO blogje” voor gratis backlinks dus. Maar wellicht vang je wel twee vliegen in één klap en heb je een dermate creatieve pen, dat je én-én kunt doen. Maar denk eraan:

  • Relevantie
  • Unieke content
  • Een thema waar nog niet over is geschreven
  • Kwaliteit van de content
  • Tone of voice
  • Ben je bekend met SEO? Pas het dan enigszins toe. Wil je enige assistentie? Aarzel niet om mij te vragen.
  • Je blog wordt geredigeerd en wij hebben het recht bepaalde zaken aan te passen, als zinnen niet lekker lopen en dergelijke.

💬 Klik & stuur een WhatsApp bericht
of ga naar het contactformulier