Goedkoopste online dierenwinkel
Home » Dierenwinkels » Beste en goedkoopste dierenwinkels online: onze keuze

Beste en goedkoopste dierenwinkels online: onze keuze

Hier kun je lezen wat de beste en goedkoopste online dierenwinkels zijn. We vergelijken de prijzen en het assortiment van een aantal grote en betrouwbare online webshops voor dierenvoeding en accessoires. Wij hebben ervaring met de service, levertijd en prijs-kwaliteitsverhouding van deze webshops. Op basis daarvan hebben we ze een beoordeling gegeven van 1 tot en met 5 sterren.

Zooplus.nl – de grootste en goedkoopste online dierenwinkel van Europa

Als eerste in ons vizier: Zooplus.nl, de grootste en goedkoopste online dierenwinkel van Europa. Populaire merken hondenvoer en kattenvoer zijn hier allemaal te verkrijgen. Denk aan Royal Canin, Hill’s, Eukanuba, Pro Plan, Whiskas en Pedigree. Naast de bekende merken zijn er ook voordelige kwaliteitsmerken verkrijgbaar. Naast honden- en kattenvoer kun je bij Zooplus uiteraard ook terecht voor voeding voor vissen, knaagdieren, paarden en last but not least – papegaaien en andere vogelsoorten. Verder vind je echt alles voor je huisdier… Van hondenbenches, kattenluikjes, vogelkooien tot… You name it.

Zooplus is in 1999 opgericht en heeft in de afgelopen twee decennia haar assortiment sterk uitgebreid. Met een assortiment van meer dan 8.000 artikelen vind je altijd wel het passende product voor je huisdier. Daarnaast heeft Zooplus wekelijks nieuwe aanbiedingen en een bonuspunten programma waardoor je nóg voordeliger uit kunt zijn.

Zooplus: Winnaar Shopping Awards & ABN Amro Webshop Awards

  • Shopping Awards Publieksprijzen XL 2018 en 2019
  • ABN Amro Webshop Awards 2019-2020
Betaalmethoden dierenwinkel zooplus
Aan betaalmethoden geen tekort bij ZooPlus, evenals bezorgdiensten.

Bol.com dierenassortiment

Waar je bij Zooplus 39 euro moet spenderen voor gratis verzending, doet Bol.com het voor de helft. Gratis verzending vanaf 20 euro, bezorging soms wel op dezelfde dag en gratis retour. De unique-selling-points van Bol.com onontkenbaar sterk. Bijna iedereen, die wel eens online spullen besteld, heeft al ervaring met de service van Bol.com. Je krijgt de service en levering, zoals je die gewend bent. Onze lichte voorkeur gaat echter uit naar de echte dierenspecialisten online. Gezien het feit dat platforms zoals Bol.com en Amazon goed op weg zijn naar een monopolypositie, hoeven we ze daar niet mee te helpen met een beoordeling van 5/5 sterren. De dierenafdeling van Bol.com krijgt daarom van ons 4/5. Uitstekend.

Online4Pets.nl – speciaal voor katten & honden, maar ook vogels en knaagdieren

Zeer gunstige prijzen, ruim assortiment. Qua gebruiksvriendelijkheid kan de website een make-over gebruiken. Het oogt minder overzichtelijk en modern dan een aantal andere online dierenwinkels. De verzendkosten voor Nederland bedragen 4,95 excl. en bij bestellingen boven de 50,00 euro krijg je gratis verzending. Alle hedendaagse betaalwijzen zijn mogelijk. De levertijden zijn ook prima. Desalniettemin geven wij Online4Pets een beoordeling van 3 van de 5 sterren, omdat er nog ruimte is voor verbetering in de online presentatie. Zo’n goede en voordelige online dierenzaak verdient een mooiere website.

DierenspeelgoedWinkel.nl

Perfecte service, levertijden… Ook bijzonder dat het assortiment vrij exclusief is. Het is qua uiterlijk niet de mooiste en modernste webshop, verwacht geen Coolblue ervaring. Fantastische shop verder!

🛒 Wat is de goedkoopste dierenwinkel online?

De concurrentie is enorm en met de prijzen wordt er continu overal gestunt. Wij raden je aan om het dieet van je huisdier op papier te zetten en strikt zijn in je selectie van de dierenvoeding. Kwaliteit en een compleet scala aan de belangrijkste voedingsstoffen, vitamines en mineralen moeten voorop staan.

🛍️ Wat is de grootste dierenwinkel?

Op papier is dat Bol.com. Echter, zoals al eerder gezegd, heeft Bol diverse leveranciers die vaak een en hetzelfde product leveren. Zo lijkt het assortiment groter dan het feitelijk is. Zooplus.nl daarentegen kan worden beschouwd als de allergrootste, omdat hier geen duplicaten zijn. Daar vind je 8.000 unieke producten.

Dit artikel wordt in de loop der tijd bijgewerkt met nieuwe reviews van online dierenspeciaalzaken.

blank

Serg Dianov

Serg Dianov, hoofdredacteur MeyerPapegaai.nl. Een uit de hand gelopen hobby en liefde voor papegaaien is geresulteerd in deze kennisbank over kromsnavels.

75 reacties